Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de confidentialitate. close
  • Stoc epuizat
Felicitare nunta 3D Love never fails
search
  • Felicitare nunta 3D Love never fails
  • Felicitare nunta 3D Love never fails
  • Felicitare nunta 3D Love never fails

Felicitare nunta 3D Love never fails

25,00 lei
Nicio taxa

Felicitarea de nunta 3D Love never fails este o felicitare cartonata, realizata in totalitate handmade cu decoratiuni din flori si o bicicleta

Cantitate
Stoc epuizat

Felicitarea de nunta 3D Love never fails este realizata si decoarata in totalitate manual. Cum majoritatea mirilor prefera sa-si faca o poza si cu o bicicleta, ne-am gandit ca o pot avea direct in cadrul acestei felicitari…  Felicitarea este special realizata pentru a transmite o urare pentru nunta dar poate fi adapta si la alte ocazii speciale. Este o felicitare care va surprinde destinatarul prin unicitate si designul 3D.

Felicitarea este unicat. La cerere se poate incerca o reproducere asemanatoare (in limita disponibilitatii materialelor).

Felicitarea se livreaza cu plic. Dimensiune plic 14 x 14 cm. Materiale folosite: carton, hartie imprimata, flori hartie, etc.

009F

Fisa tehnica

Lungime
13 cm
Latime
13 cm
Material
carton, hartie
Comentarii (1)
Nota