Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de confidentialitate. close
  • Stoc epuizat
Felicitare nunta 3D Celebrate
search
  • Felicitare nunta 3D Celebrate
  • Felicitare nunta 3D Celebrate
  • Felicitare nunta 3D Celebrate

Felicitare nunta 3D Celebrate

25,00 lei
Nicio taxa

Felicitarea de nunta 3D Celebrate este o felicitare cartonata, realizata in totalitate handmade cu decoratiuni din flori 

Cantitate
Stoc epuizat

Felicitarea de nunta 3D Celebrate este realizata si decoarata in totalitate manual. Bucuria unei nunti si dansul mirilor sunt redate prin zborul libelulelor pe florile inflorite si prin jocul margelutelor amplasate sub folia tranparenta…  Felicitarea este special realizata pentru a transmite o urare pentru nunta dar poate fi adapta si la alte ocazii speciale. Este o felicitare care va surprinde destinatarul prin unicitate si designul 3D.

Felicitarea este unicat. La cerere se poate incerca o reproducere asemanatoare (in limita disponibilitatii materialelor).

Felicitarea se livreaza cu plic. Dimensiune plic 14 x 14 cm. Materiale folosite: carton, hartie imprimata, flori hartie, perlute, folie transparenta, etc.

006F

Fisa tehnica

Lungime
13 cm
Latime
13 cm
Material
carton, hartie
Comentarii (0)