Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de confidentialitate. close
Felicitare nunta 3D Happy Day
search
  • Felicitare nunta 3D Happy Day
  • Felicitare nunta 3D Happy Day
  • Felicitare nunta 3D Happy Day

Felicitare nunta 3D Happy Day

25,00 lei
Nicio taxa

Felicitarea de nunta 3D Happy Day este o felicitare cartonata, realizata in totalitate handmade cu decoratiuni din flori si pasari

Cantitate
DOAR O BUCATA PE STOC

Felicitarea de nunta 3D Happy Day este realizata si decoarata in totalitate manual. Felicitarea incearca sa redea o similitudine intre cea mai fericita zi a mirilor si o mult dorita zi de primavara cu pomi infloriti si pasarele ciripind voios pe ramuri… Felicitarea este special realizata pentru a transmite o urare pentru nunta dar poate fi adapta si la alte ocazii speciale. Este o felicitare care va surprinde destinatarul prin unicitate si designul 3D.

Felicitarea este unicat. La cerere se poate incerca o reproducere asemanatoare (in limita disponibilitatii materialelor).

Felicitarea se livreaza cu plic. Dimensiune plic 14 x 14 cm. Materiale folosite: carton, hartie imprimata, flori hartie, etc.

002F
1 Obiect

Fisa tehnica

Lungime
13 cm
Latime
13 cm
Material
carton, hartie
Comentarii (0)