Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de confidentialitate. close
  • Nou
Cufar dar nunta
  • Cufar dar nunta
  • Cufar dar nunta
  • Cufar dar nunta
  • Cufar dar nunta

Cufar dar nunta

300,00 lei
Nicio taxa

Cufarul pentru dar de nunta este un element indispensabil pentru orice nunta moderna

Cantitate
DOAR O BUCATA PE STOC

Cufarul este confectionat in totalitate din lemn, iar decorul este realizat cu tehnica mexed media. Exteriorul este decorat cu elemente in relief, iar interiorul este decorat cu un mesaj de dragoste. Cufarul poate fi utilizat pentru plicurile cu bani primite la nunta, dar si pentru felicitari si mesaje de la invitati pentru miri. Cufarul este prevazut cu fanta pentru plicuri. Dupa eveniment, cufarul poate fi folosit pentru a pastra cele mai frumoase amintiri din viata noii familii (poze, scrisori, obiecte, etc).

Cufarul este personalizat cu numele celor 2 miri, dar optional se poate personaliza si cu alte mesaje. Dimensiunea exterioara il face recomandat atat pentru nunti cu mai multi invitati (>100 plicuri) cat si pentru nuntile mici. Cufarul este slefuit si  lacuit pentru protectie. La cerere, cufarul se poate realiza si personaliza si in varianta pentru botez si de asemeni se poate realiza si in alte dimensiuni (30x20x15 cm sau 50x30x30 cm). Pentru comenzi personalizate, termenul de executie este de aproximativ 10 zile lucratoare.

014N
1 Obiect

Fisa tehnica

Lungime
35 cm
Latime
20 cm
Inaltime
20 cm
Material
lemn
chat Comentarii (0)