Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site! Continuarea navigarii pe site inseamna acceptul dvs. cu privire la Politica de confidentialitate. close

DEFINIȚII ȘI TERMENI

danyelladecoart.ro – este denumirea comercială a PFA ILIE V. BOGDAN, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Ploiești, înregistrată cu număr de ordine în Registrul Comerțului F29/824/2017, cod unic de înregistrare fiscală 38237390.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care își face un cont în site și efectuează o comandă.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și condiții.

CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Utilizarea site-ului danyelladecoart.ro (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului danyelladecoart.ro își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații, urmată de orice utilizare în scop comercial sau pentru vânzare și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al administratorului site-ului danyelladecoart.ro, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Utilizatorul este de asemenea de acord să nu afecteze și să nu interfereze în nici un fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

DREPTUL CUMPĂRĂTORULUI DE DENUNȚARE A CONTRACTULUI

Raporturile comerciale dintre cumpărător si danyelladecoart.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000 (cu actualizările ulterioare), privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

FRAUDA

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului, poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, utilizatorul declară că își asumă integral responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschide pe site. Pentru evitarea unor situații neplăcute, utilizatorul este sfătuit să asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului deținut de utilizator este compromisă, utilizatorul trebuie să anunțe imediat administratorul site-ului. Danyelladecoart.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru daunele cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului danyelladecoart.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii danyelladecoart.ro. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul danyelladecoart.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau sub pagini a site-ului danyelladecoart.ro, în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Danyelladecoart.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de erori de operare).

Fotografiile produselor au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. Fotografiile sunt cele reale, dar pot apărea mici diferențe de nuanță, din cauza setărilor camerei fotografice cu care au fost realizate sau din cauza culorilor monitorului pe care sunt vizualizate.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.